Så gick det för oss

Tja allihop!

Nu är FLL slut! :( Tyvärr gick vi inte vidare till Norge men vi lyckades ändå kamma hem marknadsföringspriset och kom trea i robotprogrammeringen!  Stolta är vi! På måndag ska vi iväg och räkna ihop alla pengar vi samlade in till röda korset. Hela projektet var iallafall jättekul och det var högt tempo i Kista. Vår hejjaramsa var helt klart bäst! :D Fett kul helt enkelt!!




9A samlar in pengar till Röda Korset!

Vi i 9a vill hjälpa till i kampen mot hungersnöden! Därför ska vi den Tolfte November även samla in pengar till Röda Korsets projekt "Afrikas Horn". Eftersom att det kommer vara mycket folk i Kista hoppas vi på att få in en del!

Marknadsföring utomlands!

Nu har vi även fått upp flygblad utomlands för att göra vår marknadsföra bloggen ännu lite mer!!
Så nu sitter våra flygblad ute runtom i hela världen!

En till sponsor!

Tack till er!

Det närmar sig

Tjena!!
Nu börjar vi få koll på det mesta inför tävlingen! Våra robotgubbar testkör sina robotar och fixar med finliret! Deras verktyg har fotats! Våra forskningsarbetare sitter och håller på med sin powerpoint inför redovisningen i Kista. Vi här i marknadsföringen har precis skickat in vår projektinlämning till hjärnekrafts hemsida. Utöver det så är det full fart på att tillverka skyltar, dukar och allt som ska förberedas till montern!! Det går helt enkelt asbra!

Så var vi med i tidningen igen!!



Klicka här för att komma till annonsen!
(s.5)


Höstlovsjobb!

Tja!

Nu sitter vi hårt jobbande ungdomar i skolan och kämpar medan resten omvärlden ligger och sover. Gratis pizza får vi iallafall som lite bonus för att vi kommer hit på höstlovet. Tack vare vår kära generösa teknikgubbe Arne!

Robotproggrammerarna har lite problem med att utföra alla uppdrag på tiden som är utsatt, men de är smarta nog att komma på en lösning! Om det inte skulle ske på tid så skulle vi ha flera hundra poäng!!

Forskningen sitter o knåpar. De har kommit på ett problem och en lösning nu!! Det är asbra!!

Vi i marknadsföring bloggar ju nurå, sen ska vi försöka fixa lite med projektinlämningen vi ska göra.


Vi tycker att vår kära Linus ska få vara med här på bloggen också! Han är ensam här idag från sin klass (9b) och kämpar på! Bra jobbat Linus! :D


 


RSS 2.0